0772166597

Service GSM Timișoara

Idroid Timisoara este locul ideal pentru reparații telefoane și servicii profesionale de reparații electronice. Cu o experiență solidă acumulată din 2016, suntem specializați în diagnosticarea și remedierea rapidă a tuturor problemelor legate de telefoanele mobile, televizoare, console PlayStation 4/5, roboți casnici și drone. Echipa noastră de tehnicieni calificați utilizează cele mai recente tehnologii și unelte pentru a asigura reparații de calitate superioară, revenind dispozitivele tale la performanțele inițiale.

La service-ul GSM Idroid din Timisoara, înțelegem cât de important este pentru tine ca dispozitivele tale să funcționeze impecabil. De aceea, oferim servicii complete de reparații pentru televizoare, înlocuind componentele defecte și soluționând problemele de imagine și sunet. Pentru gamerii pasionați, asigurăm reparații specializate pentru PlayStation 4 și 5, astfel încât să te poți bucura de jocurile tale preferate fără întreruperi. Dacă deții drone sau roboți casnici care necesită intervenții, suntem aici pentru a oferi reparații precise și eficiente, prelungind durata de viață a dispozitivelor tale electronice.

Unul dintre cele mai critice servicii pe care le oferim este recuperarea datelor. Pierderea informațiilor importante poate fi dezastruoasă, dar la Idroid Timisoara avem soluții avansate pentru a recupera datele pierdute de pe diverse dispozitive. Indiferent dacă este vorba de un telefon mobil, un laptop, sau alte dispozitive de stocare, tehnicienii noștri sunt pregătiți să îți ofere cele mai bune soluții de recuperare date. Alege Idroid Timisoara pentru reparații telefoane și alte servicii electronice de calitate, și vei beneficia de expertiza noastră de top și servicii rapide și fiabile.
Reparații telefoane
Telefonul tău necesită reparat? Ne ocupăm de el de la diagnosticare la garanţie
Reparații televizoare
Televizorul are nevoie de o servisare rapidă? La Idroid suntem specializaţi să intervenim.
Reparații roboți casnici
Suntem specializaţi să intervenim sub carcasa robotului tău. Vino cu el la Idroid
Reparații drone DJI
Drona ta nu mai ascultă comenzile sau dă semne de "oboseală"? Vino la Idroid
Reparații Playstation 4/5
PS-ul oferă un timp fun pentru tine dar acum acesta e stricat? Vino cu el la Idroid!
Recuperare date
Probleme cu hardul? Vino la Idroid şi îţi recuperăm toate informaţiile de pe el.

Telefon

E-mail

contact@idroid.ro
Din 2016 servisăm cu profesionalism device-urile tale. Ne perfecţionăm continuu pentru ca tu să beneficiezi de cele mai bune servicii.
iDROID.ro Service Timişoara 2024. Toate drepturile rezervate ©
[everest_form id="219013"]
Device
× Hai pe Whatsapp