Ungureanu Daniel

Fondator & Administrator

Eu, Ungureanu Daniel sunt fondatorul și administratorul iDroid Solution Phone SRL. Fondată în 2016, iDroid Solution Phone s-a născut din pasiunea pentru software, tehnologie, telecomunicații si electronica pasiune ce a existat încă din copilărie ca și hobby, transmisă din familie.

    Pasiunea s-a transmis din generație în generație încă din 1985 de la tatal meu, care este depanator Radio-TV. La acea perioadă la noi in tara inca se foloseau renumitele televizoare pe lampi.

    iDroid s-a “nascut” pe bancile facultatii Automatica si Calculatoare din cadrul Universitatii Politehnica Timisoara, ca si hobby inca din primul an de facultate am inceput sa modific soft-uri/ firmware-uri pentru diferite telefoane mobile ( Samsung S1, S2 si iPhone 3G, 3GS ).

    Astfel la sfarsitul facultatii, in 2016, am deschis primul punct de lucru iDroid.

    Aici o scurtă prezentare a echipei iDroid, specialiștii dvs. în tehnologie! Suntem 4 tehnicieni, mânuind cu măiestrie repararea televizoarelor, dronelor, telefoanelor mobile cât și consolilor de gaming precum PS4 sau Xbox, 1 inginer în automatică și calculatoare care coordonează echipa, 2 colegi care vă ajută să găsiți produsele potrivite, și colega noastră, Mary, în vânzări.

    Nu suntem doar un service de reparații, ci și un magazin GSM care oferă spre vânzare telefoane, televizoare și accesorii. Vizitați www.idroid.ro și descoperiți cum putem satisface nevoile dvs. tehnologice. iDroid – tehnologie și inovație la îndemâna dumneavoastră!

IDROID – Piața Sinaia Timisoara
Service TV & GSM

Piața Alexandru Mocioni, Nr. 7

Ai nevoie de o reparatie sau de suport tehnic?

× Hai pe Whatsapp ...
Verified by MonsterInsights