0772166597

Reparatii console - Oferim servicii profesionale de reparaţii şi mentenanţa console de joc

Te-ai confruntat cu probleme la consola ta de jocuri și cauți un service de încredere pentru reparații console? Venim în ajutorul tău cu soluții rapide și eficiente pentru toate modelele de console populare: PS4, PS5, Xbox One și Xbox Series.

Indiferent de problema întâlnită, echipa noastră de specialiști îți va readuce consola la viață. Suntem pregătiţi din punct de vedere tehnic să intervenim în rezolvarea problemelor de software şi hardware.

Mai mult decât atât, ţi-am pregătit pachete atractive de mentenanţă consolă pentru a preveni defectarea acesteia şi a-i prelungi durata de funcţionare.

Servicii de reparatii console Timişoara

În Timişoara reparăm console din toată ţara! Completeaza formularul de mai jos, împachetează bine consola într-un colet, iar noi trimitem curierul sa o ridice din orice colţ al ţării.

Tarife constatare și mentenanță console

1. În cazul în care se rezolvă problema, pretul de constatare va fi perceput la sfârşit, când se achită reparaţia. Dacă nu se rezolvă problema, constatarea se plăteşte separat.
2. Pachetul conține curățare, schimbare pastă termoconductoare și pad-uri pentru memoriile RAM și poți beneficia de el oricând în timpul perioadei alese
3. Condiţie prestare servicii: Consola și unitatea optică trebuie să fie funcțională

Tarife constatare și mentenanță controllere

1. În cazul în care se rezolvă problema, pretul de constatare va fi perceput la sfârşit, când se achită reparaţia. Dacă nu se rezolvă problema, constatarea se plăteşte separat.
2. Pachetul conține reparaţia controllerului ori de câte ori ai probleme cu un buton in intervalul de timp ales.
3. Condiţie prestare servicii:
a. Controller-ul trebuie sa fie funcţional si sa se poată conecta la consolă.
b. Unul sau mai multe butoane trebuie să nu funcţioneze sau să funcţoneze eronat.

Servicii de reparații console în Timișoara

Servicii de reparatii console in Timisoara

Locuiești în Timișoara și ai nevoie de un service local pentru consolele tale? Ești norocos! Te putem ajuta în cel mai scurt timp posibil, oferindu-ți reparații rapide și fiabile la prețuri competitive. Localizarea noastră în Timișoara ne permite să oferim suport excelent atât în atelier, cât și la domiciliu, dacă este necesar. Apelând la serviciile noastre, beneficiezi de:

  • Diagnostic rapid și precis al consolei tale.
  • Reparații cu piese originale și garanție pentru fiecare intervenție.
  • Consultanță personalizată, astfel încât să înțelegi exact ce s-a întâmplat cu consola ta și cum poți preveni problemele pe viitor.

Nu lăsa problemele tehnice să te țină departe de aventura din jocurile favorite. Contactează-ne acum pentru servicii de top în reparații console PS4, PS5, Xbox One și Xbox Series în Timișoara. Suntem gata să te ajutăm!

Reparații console PS4 și PS5

Reparatii console PS4 si PS5

Indiferent dacă consola ta PS4 sau PS5 se încălzește excesiv, nu mai citește discurile sau are probleme de software, suntem aici pentru a oferi soluții eficiente. Înțelegem cât de frustrant poate fi să nu te poți bucura de jocurile preferate, de aceea intervenim prompt și profesionist.

Reparații console Xbox și Xbox Series

Reparatii console Xbox şi Xbox Series

Pentru pasionații de Xbox, oferim servicii complete de reparații pentru consolele Xbox One și Xbox Series. De la probleme cu hard diskul, la defecțiuni ale plăcii de bază sau probleme de conectivitate, avem toate resursele necesare pentru a asigura reparații de calitate.

Diagnosticare vizuală rapidă gratuită

Vino cu device-ul tău în service-ul nostru şi îţi oferim rapid o diagnosticare vizuală GRATUITĂ!

Intervenţie rapidă

Intervenim rapid asupra device-ului pentru ca tu să te bucuri de el în cel mai scurt timp posibil

Garanţie servicii

Nu eşti doar clientul nostru. Te vrem partener! De aceea oferim garanţie pentru toate serviciile.

Piese premium

Ia-ţi grija pieselor de slabă calitate! Device-ului tău îi vom pune doar piese premium de bună calitate.

Telefon

E-mail

contact@idroid.ro
Din 2016 servisăm cu profesionalism device-urile tale. Ne perfecţionăm continuu pentru ca tu să beneficiezi de cele mai bune servicii.
iDROID.ro Service Timişoara 2024. Toate drepturile rezervate ©
[everest_form id="219013"]
Device
× Hai pe Whatsapp