Intalnim tot mai des probleme cu controllerul / maneta de Playstation 4 / PS4 astfel ne-am specializat si in reparatii controllere de console gaming PS4 / Xbox One pentru a ajuta gamerii de Fifa sau alte jocuri precum CoD: WarZone, Fortnite.

Avem pe stoc butoane/piese gata sa fie inlocuite: Analog/Joystik, L1, L2, R1, R2, butoanele laterale stanga, dreapta, port/mufa incarcare, carcasa completa noua etc.

Incercam sa ne incadram intr-un timp cat mai scurt pentru a finaliza reparatia controllerului, durata estimativa fiind intre 3 ore si 48 ore in functie de fluxul dispozitivelor din service si de problema controllerului.

Probleme des intalnite la manete/ controllere sunt:

Ti se misca caracterul aleatoriu sau intr-o singura directie fara ca tu sa faci nimic?! Problema este butonul Analog/Joystick din partea stanga sau cel din dreapta care transmite comenzi eronate astfel induce in eroare utilizatorul, uneori se poate chiar bloca intr-o anumita directie (sus, jos, stanga, dreapa) astfel utilizatorul nu mai poate controla consola.

Maneta nu mai functioneaza deloc / intamplanduse dintr-o data, nu mai afiseaza led-ul de standby, nu mai interactioneaza cu consola, in astfel de cazuri poate fi o problema mai complicata pe placa de baza incat e necesar inlocuirea placii de baza.

Mufa de incarcare a controllerului este deteriorata sau incarca doar intr-o pozitie, uneori nu se mai poate sincroniza cu consola deoarece datele de conectare ale portului de incarcare pot fi deteriorate.

Butoanele L1, L2, R1, R2 nu mai functioneaza sau lipsesc in cele mai multe cazuri datorita unui impact accidental cu peretele sau cu podeaua.

Bateria manetei nu mai tine astfel utilizatorul este nevoit sa o foloseasca in mod continu conectata printr-un cablu MicroUSB la consola, in acest caz se va deteriora portul de incarcare/conectare a-l controllerului.

Pentru toate aceste probleme, noi cei de la iDroid avem solutia ideala de reparatie cu inlocuirea piesei defecte cu una originala noua!

Mai multe detalii despre preturile serviciilor noastre legate de reparatii controllere gasiti pe pagina noastra indicata prin link-ul de mai jos sau detalii despre serviciile noastre de reparatii PS4 / Xbox console gaming si reparatii controller PS4 .

Preturi Servicii Reparatii Console

https://idroid.ro/reparatii-ps4-xbox/

Reparatii Controller Maneta PS4 PS5 Xbox

 

   Reparatie Buton Analog/Joystick Controller PS4

googlefacebookParerea Clientilor
4.8
Nota bazata pe 1,063 de Recenzii
facebook
recommends
19 July 2019

Au reușit sa îmi resofteze și sa îmi facă update-ul la hărți la un GPS Mio. Îs foarte pricepuți băieți.

google
10 June 2022

5 🌟 great team!

facebook
recommends
26 January 2016

Foarte bun

facebook
recommends
9 June 2019

Am fost foarte mulțumit de serviciile oferite!

Incarca mai multe ...

| iDroid Service Timisoara
Reparatie controller Maneta PS4 | iDroid Service Timisoara
× Hai pe Whatsapp ...
Verified by MonsterInsights