RECUPERARE DATE

IDroid Phone Solution Timisoara va oferă servicii profesionale de recuperare a datelor pentru toate tipurile de dispozitive de stocare: HDD, SSD, MEMORY CARD, STICK USB.
Servicile noastre se adreseaza atat Persoanelor Juridice care in urma unei avarii a hard disk-ului pierd informatii extrem de valoroase pentru companie, cat si Persoanelor Fizice care au pierdut fotografiile sau documentele personale.

Daca hard disk-ul nu mai functioneaza si va intereseaza sa recuperati fisierele, puteti beneficia de o Diagnosticarea Gratuita. In urma acestei diagnosticari veti afla costul si durata procesului de recuperare a datelor. Procesul este unul lung, însa datele vor fi recuperate in proporţie de 99% !

Ai patit ca GPS-ul tau sa te induca in eroare?

Cel mai probabil GPS-ul nu are hartile actualizate la zi.

Aceasta problema se poate remedia, este simplu, instalezi programul / softul oferit de producatorul GPS-ului si urmezi pasii de actualizare oferiti de catre el.

Intampini probleme? Nu te descurci cu programul oferit de producatorul GPS-ului?

Echipa noastra de pe departamentul software te poate ajuta cu actualizarea hartilor sau chiar adaugarea unor harti / tari noi astfel GPS-ul tau va fi perfect functional si folositor in calatoriile tale.

ACTUALIZARE DISPOZITIVE

IDroid Phone Solution Timisoara oferă actualizări dispozitive GPS pentru toate modelele existente pe piaţa romanească şi pentru majoritatea GPS-urilor aduse din alte ţări!

DECODARE ROUTER

Oferim servicii prompte şi profesionale de  decodare/deblocare pentru orice modele de routere 4G existente pe piaţa romanească.
Pentru orice fel de intrebări sau detalii doriți sa adresați sau să știți, avem rugămintea de a ne contacta atât prin intermediul numărului de telefon sau prin sau email. Vă stăm la dispoziție și în rețeaua noatră de magazine.

SERVICII Idroid

Servicii Conexe

Actualizare Hărți GPS
Actualizare Navigație GPS
Reparații Console Gaming
Decodare Rooter/Modem USB/Whirless 3G/4G

Accesorii

Huse Protecție
Încărcătoare
Baterii Externe
Memorii USB
Căști

Folii de Sticlă
Folii de Silicon
Acumulatori
Carduri Memorie
Piese

IDROID 2 – Piața Sinaia

Piața Alexandru Mocioni, Nr. 7

Ai nevoie de unul dintre serviciile de mai sus?

× Hai pe Whatsapp ...