Service Reparatii Drone DJI România

iDROID Timisoara

Reparatii Drone DJI

Service Profesional Specializat

    Pentru ca stim ca te-ai saturat sa auzi aceeasi poveste, atunci cand pentru aproape orice problema a dronei tale se inlocuieste placa de baza sau se inlocuieste bratul complet iar costul reparatiei depaseste jumatate din valoarea dronei tale sau chiar depaseste costul actual al dronei tale.
    Pentru ca daca ai nevoie sa inlocuiesti un motor sau un senzor de pe un brat, noi asta inlocuim, nu inlocuim tot bratul complet la un pret astronomic.
    Pentru ca toate reparatiile se fac indoor si in cel mai scurt timp.
    Drona ta este reparata aici, nu este trimisa la alt service colaborator.
    Pentru ca oferim servicii de peste 10 ani, timp in care ne-am castigat increderea si fidelitatea clientilor.
Tehnicienii nostri din departamentul de reparatii drone realizeaza operatiuni complexe de reparatii pe placa de baza pentru drone DJI Mavic Pro, Mavic 2 Pro/Zoom, Mavic 3/Pro, Mini 1/2, Mini 3/Pro, Air 2/2S, FPV, Avata dar si pentru controllere DJI.

    Poti sa fii sigur ca, daca ai apelat la noi pentru reparatia Dronei tale, Mavic-ul, Mini-ul,  Air-ul tau sau a altui echipament DJI, vom cauta solutiile cele mai convenabile si mai rapide. In plus, folosim numai componente si tehnologie de ultima generatie pentru a evalua defectiunile si a remedia problemele.

Avantajele si beneficiile pe care le poti avea la

iDROID Service Timisoara

* Servicii rapide si profesionale, chiar la service-ul nostru – nu apelam la colaboratori externi;
* Clientii primesc un raspuns pentru Drona in 2-4 zile lucratoare, reale, de la receptia acesteia in service-ul nostru;
* Poti veni personal la sediul nostru din Timisoara, sau o iti trimitem noi curier pentru preluarea dronei (vezi formularul de mai jos);
* Dupa reparatie – care se realizeaza numai in urma confirmarii clientului – dispozitivul va fi predat clientului la sediul nostru, sau il trimitem prin curier rapid direct acasa sau la biroul clientului;

* Emitem Garantie si Factura fiscala pe numele/firma clientuluil;
* Dispunem de experienta necesara pentru a putea oferi clientilor nostri solutii alternative de ultima ora si chiar putem modifica setarile din BIOS-ul dronei, metoda prin care rezolvam problemele hardware specifice anumitor tipuri de drone;
* Clientii nostri nu trebuie sa se deplaseze la sediul nostru, existand posibilitatea de a colabora prin firmele de curierat rapid, atat in Timisoara, cat si in restul tarii.

🚚Solicită preluarea Dronei tale DJI:

12 + 15 =

| iDroid Service Timisoara

Service Reparatii Drone DJI

Asiguram reparaţii pentru drone DJI, toate modelele existente pe piaţa.

Reparatii Drone DJI | iDroid Service Timisoara

Salvam Drone

La iDroid Solution Timisoara  avem aparatura potrivită pentru a-ti salva drona atunci cand drona ta a cazut in apa.

** Sfat: primul lucru dupa contactul cu apa este imperativ sa decupleazi bateria. Fara a mai incerca sa incarci bateria sau sa pornesti drona, mergi cu drona intr-un service de reparatii drone. 

Reparatii Drone DJI Mavic | iDroid Service Timisoara

Inlocuire gimbal / camera

De cele mai multe ori atunci cand drona are bug-uri, senzorii dronei nu reusesc sa detecteze un obstacol precum un copac, o stanca, un bloc , drona sufera de cele mai multe ori, in urma socurilor mecanice, diferite defectiuni precum gimbalul sau camera 4K.

Gimbal este un ansamblu de piese fixe (suporti)  si mobile (motoras) care prin intermediul unui giroscop si a mai multor senzori stabilizeaza imaginea in miscare.

Reparatii Drone DJI Mavic | iDroid Service Timisoara

Inlocuire carcasa, brate, elice

Dupa cum spuneam si mai sus, atunci cand softul dronei are un bug sau mai multe, aceasta se poate izbi de diferite obstacole iar cele mai intalnite defecte care apar sunt deteriorarea carcasei, bratelor sau elicele.

iDroid vine in ajutorul tau!

✔️Iti reparam drona!

✔️Iti oferim garantie atat pe manopera cat si pe piesele inlocuite.

Ce putem repara pentru tine?

Reparatii placa de baza
| iDroid Service Timisoara

Reparatii bateri DJI

Gimbal DJI | iDroid Service Timisoara

Reparatii Gimbal DJI

Inlocuire Camera DJI

Reparatii Drone DJI Mavic | iDroid Service Timisoara

Reparatii brate 🦾

Inlocuire motoare defecte

Calibrare senzori drona

| iDroid Service Timisoara

Instalare firmware original

Reparatie Drona DJI Mavic Pro | iDroid Service Timisoara

De ce sa ne alegi pentru reparatia Dronei tale

* Avem experienta de peste 15 ani in reparatia dispozitivelor electronice.
* Dispunem de personal calificat in reparatia echipamentelor DJI, capabil sa realizeze operatii complexe.
* Poti apela la noi pentru reparatii drone DJI indiferent de problema – de la cele hardware pana la cele software, inlocuire componente, module sau reparatii pe placa de baza.
* Beneficiezi de preturi competitive si foarte accesibile, cu mult sub cele inregistrate la un service DJI oficial.
* Asiguram reparatii pentru Drone DJI in Timisoara, dar si la nivel national.
* Ne poti aduce drona ta in sediul nostru din Timisoara, sau o poti trimite prin curier.
* Pentru a diagnostica si remedia problemele dronei tale, folosim numai aparatura de ultima generatie.
* Cunoastem foarte bine echipamentele produse de DJI, stim care sunt punctele slabe si cum putem interveni pentru a solutiona posibilele probleme.
* Avem experienta necesara pentru a propune solutii inteligente care sa imbunatateasca performantele dronei tale.
* Daca drona ta ajunge la noi, iti putem garanta ca ne vom ocupa de rezolvarea problemelor cu profesionalism si cat mai rapid.
* Iti putem garanta ca facem tot posibilul sa minimizam costurile implicate de reparatie si ca vom inlocui strict componentele care sunt defecte, lucru care se intampla destul de rar la alte centre de reparatii unde se opteaza pentru schimbarea in bloc a acestora si nu punctual.

Nu suntem si nu vom fi centru Oficial DJI. Din respect pentru tine si bugetul tau. Cu toate acestea, avem stocuri impresionante de componente pentru drone DJI, de la DJI Mini 1 pana la DJI Mavic 3 Pro. Putem repara aproape orice problema a unei drone DJI, la preturi cu mult sub orice service oficial, un pret accesibil tie.

De asemenea trebuie sa stii de la inceput ca nu suntem cei mai ieftini, dar cu siguranta suntem printre cei mai buni in ceea ce facem.

Asiguram reparatii la nivel national, si oferim discount-uri substantiale service-urilor si firmelor ce doresc sa colaboreze cu noi pe plan indelungat.

Reparatii Drone | iDroid Service Timisoara
Reparatii drone DJI | iDroid Service Timisoara

DIAGNOSTIC GRATUIT

Va asteptam in timpul programului la sediul nostru din Timişoara şi beneficiaţi de consiliere şi informare gratuită.

Timp executare constatare & reparatie

Majoritatea dronelor sunt constatate intr-un interval de 1-4 zile (variază în funcţie de gravitatea defectului, disponibilitatea pieselor, rata de aglomerare a service-ului) si reparate intr-un interval de 1-2 zile (daca piesele se gasesc pe stoc sau la furnizorii din Romania).

PREŢURI ACCESIBILE

Drona ta poate fi reparata la un cost rezonabil, cere o estimare de cost apasand pe butonul din pagina si completeaza formularul „Cere o estimare” si-ti vom raspunde in cel mai scurt timp !

GARANŢIE MINIM 6 LUNI

Dacă problema reapare in urma reparaţiei asupra dronei tale, în intervalul de garantie stabilit, îti reparăm drona din nou.

Dispozitivele care prezinte urma de contact cu lichide sau soc mecanic ( au carcasa, gimbalul, bratele rupte sau crapate ) nu fac obiectul garantiei.

Idroid  – piata sinaia

Str. Piata Alexandru Mocioni Nr.7

Timisoara

Ești pregătit să îți repari drona?

× Hai pe Whatsapp ...
Verified by MonsterInsights